Tiimin tehokkaat tekijät

Mervi Narinen
Tapahtumatuottaja ja -markkinoija
Mervissä on iloa ja intoa enemmän kuin pienessä kylässä. Tapahtumantekijän kokemusta hänelle on kertynyt yritystilaisuuksista kauppakeskustapahtumiin sekä trendikkäisiin ruokatapahtumiin. Hän hallitsee suvereenisti markkinoinnin salat. Asiakaspalveluasenne on hänellä selkärangassaan ja se näkyy. "Ei onnistu" -lausahdus ei kuulu Mervin varastoon.
email: mervi@tuotantotiimi.fi
puh: 050 5946176
Tarja Anunti
Tapahtuma- ja mediatuottaja
Tarja on valloittava tapahtuma- ja media-alan osaaja. Hän on tehnyt yrittäjänä ja tuottajana menestyksekkäitä yleisö- ja yritystapahtumia sekä teatteria laajalla skaalalla. Mediasäpinän, sisällöntuotannon ja säväyttävän mainonnan huippureseptit hän taitaa niin tapahtumatuottajan kuin mediatoimittajan näkökulmasta. Tarja on tekijä, jolla on hallussaan alan verkosto ja riemukas asenne.
email: tarja@tuotantotiimi.fi
puh: 040 1848 488
Minna Kankainen
Tapahtumantuottaja ja -markkinoija
Minna on tiimin jämäkkä ja aina optimistinen organisaattori, joka pitää sujuvasti monia lankoja käsissään yhtä aikaa. Onnistunutta työnjälkeä ja kokemusta häneltä löytyy muunmuassa tapahtumatuotannosta, markkinoinnista ja viestinnästä. Minnassa on reilua osaamista ja tekemisen riemua aivan omintakeinen määrä.
email: minna@tuotantotiimi.fi
puh: 040 5488480
Pekka Kupari
Esiintyjä- ja ohjelmavälittäjä
Lehmän hermot omaavalla Pekalla on yli 15 vuoden kokemus esiintyjämaailmasta ohjelmamyyjänä ja Fortone Viihteen yrittäjänä. Oman bisneksen ohessa hän on luonut äksöniä monen muun yrityksen ja taahtumapaikan areenoille useiden vuosien ajan. "Aivan varmasti keksitään ratkaisu" kuuluu päivittäin Pekan sanomana, eikä suotta. Hänellä on ainutlaatuinen tietotaito suomalaisen viihdealan ytimestä.
email: pekka@tuotantotiimi.fi
puh: 040 533 2247

Ota meihin yhteyttä

ME AUTAMME JA TOTEUTAMME RIEMULLA

tiimi@tuotantotiimi.fi

  • Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.