Kiitokset kaikille tapahtumassa käyneille sekä tapahtuman kumppaneille! 

Palaute asiakkailta oli oikein positiivinen, joten tästä lähdetään tapahtuman jatkoa suunnittelemaan ja kuinka tapahtumaa voisi laajentaa ja kehittää. Kävitkö tapahtumassa? Jätä palautetta täältä.

Oikein hyvää joulua!

Uusi jouluinen tapahtuma glögin ympärille Kuopion keskustaan

Kuopion kävelykadulla järjestetään kiihkeimpään jouluostosaikaan uusi, glögin ja jouluisen streetfoodin ympärille rakennettu tunnelmallinen joulutapahtuma Joulun Loimu. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. 

Joulun Loimu tapahtuma järjestetään 15.-16.12.2017 Kävelykadulla ravintola Hurman edustalla. Tapahtumassa voi herkutella streetfoodannoksilla jouluisella twistillä.  Alueelle rakennetaan lämmitetty, tunnelmalliseksi somistettu tapahtumateltta, jossa annokset ja glögin voi nauttia jouluisessa tunnelmassa joulukiireiden keskellä. 

Tapahtuman ideaa lähdettiin rakentamaan paikallisen glögin pohjalta. Näin myös nimi ja tapahtumanilme saatiin käyttöön tapahtuman kumppanilta Lignell & Piispaselta. Loimu- teltassa toimii glögibaari, jonka toiminnasta vastaa Ravintola Hurma. Telttaan voi piipahtaa glögille jouluostosten lomassa, kutsua asiakkaat glögiretkelle tai lähteä vaikka glögille työporukalla.

Tapahtuman järjestelyissä tapahtumatyörukkaset ovat lyöneet yhteen Jukka Makkonen Maccoy Marketing ja Mervi Narinen Tuotantotiimi- Riemulla.

JOULUN LOIMU

Kuopion keskustassa, Kävelykadulla, ravintola Hurman edustalla.                                    

PE-LA 15.-16.12.2017     KLO 11-18

Haluaisitteko tulla työntekijöidenne tai asiakkaidenne kanssa jouluiselle glögihetkelle Joulun Loimu- tapahtumaan Kuopion keskustaan? 

JOULULIPPU (á 15€)

Sisältää glögin sekä pienen jouluisen naposteltavan. Voit varata Loimu-liput etukäteen. Varaukset 14.12 mennessä. Minimimäärä 10 lippua, pienemmät määrät suoraan tapahtumasta.

Tapahtumassa myös streetfoodpisteistä, joissa tarjolla annoksia jouluisella twistillä.

Haluaisitteko varata Loimu-teltan yksityiskäyttöön? Tilan voi varata yksityiskäyttöön to-la illaksi (14.-16.12.2017) Kysy lisätietoja.

SEURAA TAPAHTUMAA FACEBOOKISSA.
YHTEYSTIEDOT

Jukka Makkonen 050 5736121 jukka.makkonen@maccoy.fi

Mervi Narinen 050 5946176 mervi@tuotantotiimi.fi

Ota meihin yhteyttä

ME AUTAMME JA TOTEUTAMME RIEMULLA

tiimi@tuotantotiimi.fi

  • Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.